Мамоведія
Все про здоров'я і розвиток дитини
Назад

Назар

Походження:

єврейське

Опис:

Ім’я Назар, або Назарій, походить від давньоєврейського і означає «він присвятив себе Богові». Святим заступником імені є мученик Назарій. Святий Назарій був свідком віри Христової і здійснив подвиг в ім’я Господа Бога Ісуса Христа. Він просвітлився своїми думками і повчав віруючих, наставляючи їх вірити й шанувати єдиного Бога і Пречисту Діву Марію. Він перемагав силою своєї віри орди бісів, зцілюючи хворих, з свого серця виливав благодать, дану йому Богом. Мученик Назарій був проти ідолопоклонства, за що зазнав від язичників страшні муки і відійшов до Бога. Християни підняли тіло мученика й поховали його з почестями.

Цим м’яко звучним ім’ям частіше називають хлопчиків на Україні, ніж в Росії.

В сім’ї вони народжуються звичайно другими або останніми. Вони спокійні, старанні, добре встигають у школі. У дитинстві хворіють на фарингіт. Схожі як на матір, так і на батька. Вони багато читають і здатні орієнтуватися в незнайомій обстановці. З дівчатами нерішучі; одружившись, стають прекрасними чоловіками й батьками.

“Зимові” – дуже ревниві й уперті завдяки останній якості досягають наміченої мети, хоча життя їх не усипане квітами. Приймають все близько до серця. “Літні” – теж ревниві, віддані сім’ї, вони, що називається, міцні хазяї, роблять все грунтовно, обов’язкові. У них багато друзів, через які часто потрапляють у неприємні ситуації. Якщо є своя машина, із задоволенням водять її, але ремонтувати не люблять. “Осінні” – дуже конкретні і розважливі, нічого не зроблять, всебічно не обміркувавши. Часто це майстри – “золоті руки».

Вірними дружинами їм стануть Віра, Неллі, Белла, Алла, Ілона. З тими, кого звуть Катериною, Анжелою, Лією, Інною, Стелою, Тетяною, сімейне життя, швидше за все, не влаштується.

Іменини:
27 Жовтня